House of Rym, kärlekshistorien mellan modern skandinavisk design och gediget hantverk. Kärleken som uppstod i en unik mix av svenskt och tunisiskt.
House of Rym skapar vackra ting för hemmet med fingertoppskänsla för kvalitet och hållbarhet. Rym Tounsi och Zied Youssef är grundarna av detta mycket speciella varumärke. De samarbetar med en rad begåvade svenska designers och tillsammans skapar de en atmosfär som känns lika modern som tidlös. Formspråket är så unikt att produkterna passar in hos många, antingen som enstaka detaljer eller som bas i inredningen. De milda färgerna gör det enkelt att mixa och matcha i all oändlighet. House of Rym lyckas så perfekt i sin vilja att förmedla kulturellt arv med hållbar design som alltid kommer att kännas aktuell.
Det är med stor tacksamhet som vi presenterar våra små fina ting ur House of Ryms vackra kollektioner.

Att blanda och mixa fat med koppar och få nya uttryck är något som kan pigga upp vilken tråkigt fika dukning som helst. Sedan ska man inte bromsa sig till att använda deras fina koppar till bara kaffe eller te utan plantera dit en liten blomma eller varför inte ställ krukan på ett av faten. Hur man en gör så blir man bara så glad av att vila ögonen på dessa vackra ting.