Här finner du matnyttig information som kan vara bra att känna till innan du lägger en order hos oss

Alla varor säljs och levereras från
Twinly / Småfinating
Enstavägen 51 A
187 35 Täby
Organisationsnummer: 800704XXXX

Kontakt:
Telefon: 070-8608471
Mail: hej@smafinating.com

Småfinating har ingen minimigräns på din order.

Priser
Alla priser som anges är inklusive moms, exklusive frakt.
Betalningssätt
Hos oss på småfinating kan du välja att betala med kort eller banköverföring. Vi har avtal med Payson som stödjer säkra betalningar med kort och banköverföring.
Frakt
Hos småfinating är fraktkostnaden 29 kr på samtliga beställningar.
Leveranstid
Vi låter det max gå 5 dagar från din beställning tills att vi skickar ut paketet. Är det tok bråttom så maila till hej@smafinating.se så försöker vi lösa det.
Leveranssätt
Vi använder oss av DHL och Posten för leverans av våra varor. Din beställning skickas och delas ut till brevlåda om storleken på paketet ryms i brevlådan om inte levereras paketet till ditt närmsta utlämningsställe och du får en sms-avisering när den anlänt. Självklart går det även bra att hämta sina varor hos småfinating på Fasanstigen 15 D i Täby om ni vill komma förbi på en kaffe. Ange ”Hämta i Täby” i kassan och hör av dig i tid bara så någon är hemma och kan öppna dörren för dig.
Leveransförseningar
Ibland kan leveransförseningar uppstå som är utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit.
Ångerrätt
Vi har 14 dagars ångerrätt på alla våra varor. Villkoren är att produkten returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning. Vid retur står ej småfinating för kostnaden för frakt. Ej retur eller ångerrätt på nedsatta varor! Vid retur är det mycket viktig att meddela oss innan att försändelsen ska gå i retur. Det är dessutom kundens ansvar att emballera produkten väl, fraktskadade produkter godkännes inte och återbetalas ej.
Reklamation
Kontakta hej@smafinating.se vid reklamation av vara så hjälper vi dig. Småfinating står för returkostnaden vid reklamation.
Återbetalningar
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker inom 5 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.
Reservationer
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.
Outlösta paket
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 månad, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.